Chelseys 1ste Keer

Groepssex Verhalen // Chelseys 1ste Keer

Chelsey’s eerste keer (Deel 1)

Dit is mijn waargebeurde verhaal over mijn ex vriendin Chelsey. Ik heb alle voorkomende namen in dit verhaal verandert om wat privacy te kunnen garanderen.

Chelsey en ik hebben elkaar leren kennen tijdens ons werk op een cruiseschip. Ik was toen zelf 30 jaar oud. Zij was van Amerikaanse komaf. Een waanzinnig knappe meid van 20 jaartjes jong, klein van lengte (1m58) , mooi lichaam en een mooi paar borsten. Na wat gerommel met elkaar, kwamen we tot de conclusie dat onze aantrekkingskracht, verlangen en verliefdheid toch wel op het punt gekomen was dat we besloten om het samen verder te proberen en een relatie aan te gaan. Zodoende kwam Chelsey tijdens mijn verlof altijd richting Nederland. Na geruime tijd zijn we samen gaan wonen onder de rook van Rotterdam.

Een paar jaren verstreken en we hadden het goed. Onze verliefdheid bleek niet op te houden, ons seksleven bleek oneindig en we bleven zoeken naar nieuwe interesses op dat vlak. Dat Chelsey biseksueel was wist is al vrij snel nadat wij ontmoet hadden en ik had toen ook meteen aangegeven dat ik er geen probleem mee had. Doordat Chelsey zich af en toe toch een beetje alleen voelde terwijl ik, inmiddels aan de wal, aan het werk was, vroeg ze mij of ik er een probleem mee had dat ze een beetje op het internet ging om mensen te ontmoeten om vriendschappen op te bouwen. Natuurlijk kon ik dat alleen maar toejuichen en zodoende begon haar zoektocht in de wereld van virtuele vriendschappen.

Ik kan het me nog goed herinneren, alsof het de dag van gisteren was. Na wat gezoek eindigde ze op een bekende Nederlandse chat site waar iedereen welkom is. Het was haar duidelijk dat hier niet over koetjes en kalfjes gesproken zou worden. Ze had een profiel opgezet, een van haar mooiste foto’s als profiel foto gezet. Haar profiel was duidelijk en gaf aan dat ze biseksueel was en een relatie met een man had.
Al snel had ze wat contacten opgebouwd en haar vriendenlijstje was aan het groeien. We hadden afgesproken dat ze niet zou chatten met vreemden als ik er niet bij was en tot de dag van vandaag vertrouw ik erop dat het zo gebleven is.
Op een avond zaten we samen op de bank. Zij had haar laptopje op schoot en ik was mij aan het verdiepen op een film waar zij toch niet van hield. Ik hoorde haar af en toe een beetje lachen en ze tikte maar raak. Dit wekte mijn interesse en vroeg haar of ze het naar haar zin had. Ze vertelde dat ze aan het chatten was met een kerel die haar wel aan het lachen maakte. Ik dacht er verder niets bij en zo ging de avond voorbij. Eenmaal in bed, kreeg ik toch het vermoeden dat “gesprek” wel indruk gemaakt had op haar. Op navraag, beaamde ze dat het een leuke vent was. Ik vroeg haar of het seksueel getint was maar dit bleek niet het geval.

De daaropvolgende dagen was ze vaak te vinden op de chat en het bleek al snel dat ze met mannen aan het chatten was. Ik vroeg haar vanwaar al het interesse naar mannen en of ze niet stiekem verlangde naar een andere man. Haar antwoord bleef even uit en na wat aandringen zei ze met haar lieve glimlach op haar gezicht: “Nee niet naar een andere maar een man erbij”. Ik was in eerste instantie verbaast om dit te horen maar absoluut niet jaloers of verontwaardigt. Naarmate de avond verstreek, begon ik steeds meer aan het idee te wennen en werd er zelfs opgewonden van. Het idee dat een andere man haar zou neuken samen met mij. Het ging niet uit mijn hoofd. Ik vertelde haar dat ik het ook wel een geil idee zou vinden. Hetgeen een startschot was voor een zoektocht naar een leuke man. Al vrij snel kwamen we bij dezelfde vent uit die haar een paar dagen van ter voren zo aan het lachen maakte. Ik werd geïntroduceerd aan hem en ik moet zeggen zijn karakter beviel me wel. Zijn naam was Patrick. Het klinkt als een cliché maar hij was brandweerman in opleiding, kwam uit Rotterdam en zag er naar mijn mening betrouwbaar op de foto’s. Hij was mijn leeftijd en single.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *