2 Aannemers

Hoi, mijn naam is Welmoed Admiraal, ik ben een 40-jarige, Fries, vrouw met mooi lang rood haar. Ik ben 1,73 m lang, heb een mooi gevormde lichaam. Ik heb een heerlijke cup C en lekkere volle billen. Op dit moment zit ik niet in een relatie. Ik vind het wel goed zo, ik krijg genoeg aandacht als ik buiten loop of door de gangen van het bedrijf waar ik werk. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, shoppen, met vriendinnen afspreken. Gewoon de dingen die vrouwen graag doen.
Het was een mooie en zonnige zaterdagochtend toen ik wakker werd van een nachtje stappen met mijn vriendinnen. Normaal gesproken sta ik vroeg op, maar vandaag dacht ik van om een beetje te luieren in bed. Ik had mijn satijnen slaapjurkje aan. Het voelde zo zacht en glad aan over mijn tepels. Ik slaap altijd zonder bh. Met mijn handen ging ik onder mijn jurkje en masseerde ik mijn borsten. Ik nam mijn tepels tussen mijn wijsvingers en duim en draaide ze lekker hard. Toen ik in mijn slipje wilde gaan, realiseerde ik me dat vandaag 2 aannemers langs zouden komen om de waterschade in de hal te herstellen. De bovenburen hadden een lekkage en dat was helemaal doorgelopen naar mijn hal. Met als gevolg dat het plafond in de hal was beschadigd.

Ik sprong uit bed, trok mijn slaapjurkje uit en gooide het op bed en rende naar de badkamer. Ik liet eerst het water warm worden voordat ik eronder ging staan. Intussen had ik mijn lichaam ingesmeerd met douche-olie. Toen het water op temperatuur was, spoelde ik alles af van mijn lichaam zodat mijn lichaam lekker rook. Ik kon het niet laten om de douchestralen even tegen mijn klitje aan te houden. Wat is dat toch een lekker gevoel zeg. Zo, nu even snel aankleden want de aannemers zouden over een kwartier voor de deur staan. Tijdens het aankleden kwam ik erachter dat ik vergeten was een slipje uit mijn ladekast te pakken. Nou ja, dan maar geen slipje aan doen vandaag.

Ik wilde net koffie gaan zetten toen de deurbel ging. Ik loop naar de deur, doe het open en zie twee oude dikke mannen staan. Zij stelden zich voor als Henk en Harry, de twee aannemers die de waterschade kwamen maken. Ik liet Henk naar binnen en begeleidde hem naar de hal. Harry liep naar hun busje om de materiaal etc. te halen. De expert van de verzekeringsmaatschappij had een bedrag aan mij uitbetaald wat genoeg is om de schade te laten herstellen. Via een bekende ben ik toen in contact gekomen met deze twee aannemers.

Harry had alles binnen gezet en zij begonnen aan hun klus. Ik liet hun hun gang gaan en ik ging op Netflix een film kijken. Na een uur werd ik geroepen door Henk. Harry had het plafond opengehaald en zag dat de elektra er niet goed uitzag. Ik had echt geluk gehad, volgens Harry, dat er geen water op de elektra was gelekt. Dit moest echt gemaakt worden. Ik schrok toen ik hoorde wat de kosten daarvan waren. Zoveel geld had ik niet. Ik had genoeg om de waterschade te betalen, maar voor dit?? Wat moet ik nu doen vroeg ik aan Henk.

Henk zei dat ik geen optie had, het moest gemaakt worden. Harry vroeg of ik niet aan iemand kon vragen of ze mij het geld konden lenen. Ik ben toen naar mijn slaapkamer gelopen en heb een paar vrienden gebeld. Maar zij konden mij helaas niet helpen. Ik zat toen radeloos op bed. Wat moet ik doen?? Hoe kom ik aan geld om de aannemers te betalen??
Henk en Harry kwamen mijn slaapkamer binnen en vroegen of het goed met mij gaat. Ik zei dat ik een paar vrienden had gebeld maar dat geen een van ze mij kon helpen. Ik vroeg aan Harry of ik niet in termijnen kon betalen. Harry zei dat dat helaas niet ging en dat zij echt gelijk uitbetaald moeten worden.

Henk en Harry keken elkaar glimlachend aan en kwamen toen naast mij zitten. Harry zei dat er misschien wel een optie is. Hij vroeg aan mij of hij en Henk mijn borsten mochten zien, dan konden zij wel wat aan de prijs doen. Ik schrok me rot. Moest ik nu mijn borsten aan deze twee oude dikke mannen laten zien?? Ik twijfelde, maar ik dacht aan het geld en de reparatie. Daaraan denkend heb ik toen ingestemd. Ik zei Ok, vooruit dan maar, maar alleen kijken. Ik stond op en deed mijn shirtje uit. Terwijl ik dat deed zag ik bij beiden een bolling in hun broek. Toen ik mijn bh wilde los doen vroeg Henk of hij dat mocht doen. Henk en Harry waren iets kleiner dan mij, hadden beiden een snor en een dikke buik. Ik stemde toe, Henk stond op en maakte mijn bh los. De bh-bandjes gleden van mijn schouders af. Maar ik was nogal verlegen dus hield ik mijn bh nog voor mijn borsten. Harry zei: “Toe maar mevrouw Admiraal, laat je handen maar zakken en laat ons je mooie borsten eens zien”.

Ik liet mijn handen zakken. Mijn bh viel op de grond en ik stond gewoon zonder bh in mijn slaapkamer tegenover twee oude dikke knarren. Het viel mij op dat de bolling in hun broek een grotere vorm begon aan te nemen. Henk en Harry pakten mijn handen beet en trokken mij iets meer naar hun toe. Harry zei dat ik in hun midden moest komen zitten. Zo gezegd, zo gedaan. Ze deden mij armen om hun nek heen en masseerden mijn borsten, ik vroeg aan ze of ze dat lekker vonden om te doen. Henk zei ja en begon mij in mijn hals te kussen terwijl hij met zijn duim en wijsvinger mijn tepel stijf maakte. Harry nam mijn andere tepel tussen zijn lippen en begon eraan te likken en zuigen. Intussen deed Henk mijn linkerbeen over zijn been en Harry mijn rechterbeen over de zijne. Henk masseerde mijn borsten en Harry mijn kutje. Ze lieten mij toen op mijn rug liggen zodat ze op hun gemak verder konden gaan. Ik liet ze gewoon gaan, want ik vond het best wel lekker. Daar lag ik dan met mijn benen gespreid op bed en twee oude knarren aan mijn borsten.

Harry deed met 1 hand mijn legging een beetje omlaag. Ik duwde mijn heupen een beetje omhoog om het hem makkelijker te maken. Toen hij mijn kutje zag begon hij gelijk met mijn klitje te spelen waardoor ik echt geil werd. Na mij lekker gekust te hebben in mijn hals stond Henk op. Hij ging op zijn knieën voor mijn gezicht zitten. Hij had een zwarte voetbalbroek aan. Ik keek naar Henk en dacht bij mezelf wat hij nu ging doen. Henk schoof zijn voetbalbroek vanaf zijn kruis opzij en haalde zijn pik eruit. Ik zag een harde pik van zeker 18 cm. Hij was wel behaard, maar groot. Henk vroeg of ik aan zijn pik wilde trekken en hem wilde pijpen. Voor een oude man had hij wel een grote pik. Ik keek hem twijfelend aan. Henk zei: “Toe maar mevrouw Admiraal, hij bijt niet”. Zijn pik was echt hard geworden. Ik zei: ok, ik pijp je wel, het was voor mij ook al een hele tijd geleden dat ik een pik in mijn mond had gehad. Ik schoof zijn voorhuid naar achteren, keek hem aan en likte aan zijn eikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *