De geilste Valentijnsdag ooit

De geilste Valentijnsdag ooit
Het is valentijnsdag en ik heb al een lange saaie werkdag achter de rug. Gauw haast ik me naar huis om me klaar te maken voor de date met mijn vriend. Ik heb werkelijk geen idee wat we gaan doen want Rick zei dat het een verassing was. Ik haat verassingen maar ik heb wel heel veel zin in onze date.
Eenmaal thuis gekomen spring ik gelijk onder de douche, was mijn haren en scheer mijn lichaam. Naar een kwartiertje stap ik uit de douche fohn mijn haren, druk de krultang in het stopcontact en haal mijn make-up tas uit de kast. Op mijn telefoon zag ik dat ik een appje van Rick had, gauw ontgrendel ik mijn telefoon om hem te lezen.
‘Hai schat, sta je rond 7 uur klaar? Rond die tijd kom ik je ophalen. Vergeet niet om je tas in te pakken want je slaapt vanavond niet thuis. Loveyou.’
‘Hey babe, is goed zie ik je dan. Moet wel opschieten zie dat ik nog maar een uurtje heb haha. Tot zo.’
‘Tot zo lieverd.’

Het begin van deze geilste Valentijnsdag ooit!
Gauw begin ik me op te maken en mijn haren te krullen. In mijn slaapkamer open ik mijn kleding kast en ik heb werkelijk geen idee wat ik aan moet trekken. Uiteindelijk besluit ik een kort rood jurkje aan te trekken met zwarte highheels. Op mijn telefoon zie ik dat het inmiddels al kwart voor 7 is. Ik pak mijn weekendtas in met kleren, rook nog snel een sigaret en hoor dan de deurbel gaan. Snel pak ik mijn jas van de kapstok trek hem aan en met mijn tas in de hand open ik de deur.
Daar staat hij met een grote bos rozen en een glimlach op zijn gezicht. Hij draagt een mooi zwart pak en heeft zijn haren netjes in model. Ik loop naar m toe omhels hem en geef hem een dikke kus.
‘He lieverd. Ik ben blij om je weer te zien’ zeg ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *